Ann Sofie

Jeg er vokset op i Søllerød Park, gået i skole på Holte Gymnasium og nu bor jeg i Gl. Holte. Min verden tager sit udgangspunkt i mit lokalmiljø, hvor jeg har været involveret i mange forskellige ting f.eks. i menighedsrådet i Søllerød Sogn og som bestyrelsesmedlem i Gl. Holte Boligselskab. Sammen med andre der også brænder for lokalsamfundet har jeg været med til at stifte Rudersdal Folkemødedag og finde ud af hvad en lokalhistorisk kanon for Rudersdal egentlig skulle indeholder (Birkerød Kirke, Vedbækfundene og Kongevejen er blandt de ti lokalhistoriske kanonpunkter).

Når jeg går på arbejde er det i Holmbladsgade, hvor Danske Fysioterapeuter har sit hovedkontor. Jeg har været i foreningen siden 2004 og arbejder som politisk chef med en baggrund som cand.jur. fra 1994. Her bruger jeg min tid på at være del af foreningens indsats for de mere end 16.000 fysioterapeuter, der arbejder i alle grene af sundhedsvæsenet.

Tidligere har jeg også arbejdet i Den Konservative Pressetjeneste på Christiansborg og Dansk Industri.

Jeg sad i kommunalbestyrelsen i Søllerød fra 1998 til kommunesammenlægningen i 2007, og jeg er stadig stolt af at have været med til at sammenlægge Birkerød og Søllerød.

Og så har jeg noget med kulde. Sammen med min veninde fra gymnasietiden kaster jeg mig i Øresundsbølgen fra badebroen i Skodsborg – ikke hver dag men helst nogle gange om ugen. Det med kulden rammer også min bogreol: Jeg bliver aldrig træt af at læse om Amundsen, Nansen og Knud Rasmussen.

Det bedste jeg fik med fra tiden i Konservativ Ungdom i Søllerød er Flemming. Han er advokat hos DJØF. Vi har Maria, der har gået på Skovlyskolen, og nu læser….jura!

Sig din mening – skriv og inspirer mig annsofie@orth.dk